06 52 37 31 89 ben@jobcoachben.nl

Kwaliteitentest: Ik ben wie ik ben 

Ik ben wie ik ben is een digitale test welke via
e-mail wordt toegezonden. De test kan dus rustig thuis werden gemaakt op de computer.  Uit deze test komen o.a. kwaliteiten en interesses van cliënten naar voren. Bijvoorbeeld het in kaart brengen van de prestatiedrang, overtuigingskracht en (on)afhankelijkheid. Waar krijg je energie van en waarvan juist niet? Dit zijn belangrijke pijlers van de kwaliteitentest.  De einduitslag en scores worden door Jobcoach Ben ‘vertaald’ en in een adviserend assessment met de cliënt doorgenomen. Het uiteindelijke resultaat is te gebruiken voor de verdere (persoonlijke) ontwikkeling richting (vrijwilligers)werk of opleiding.

Ik-Wijzer
De Ik-Wijzer geeft inzicht in de persoonlijkheid van de jongere en daarmee in motivatie, talenten, valkuilen en leerdoelen. De uitslag geeft een beeld van ‘wie’ de jongere is, wat hij/zij belangrijk vindt of juist niet, waar hij/zij energie van krijgt en wat juist energie kost.

 

Professiemeter
Dit is een digitale vragenlijst die helpt, in een korte tijd, na te denken over het kiezen van een loopbaan of beroep. Het instrument geeft inzicht in beroepssectoren die wel of juist niet passen bij jouw interesse. Na het maken van de vragenlijst volgt er een rapportage met actuele beroepen en functies.

 

Jobcoach Ben is zeer ervaren bij het analyseren van de testen, welke beiden een goed inzicht geven in de mogelijkheden voor de cliënt. Jobcoach Ben is opgeleid door DilemmaManager en beschikt over een geldige licentie om deze testen te mogen afnemen en analyseren.

Samenwerking

Jobcoach Ben werkt o.a samen met WIJ 3.0

Voetbal op maat

Jobcoach Ben heeft speciaal voor jongeren Voetbaltraining op maat ontwikkeld.

Ik ben wie ik ben - Test

Via Jobcoach Ben is het mogelijkheid om de kwaliteitentest  "Ik ben wie ik ben" te maken.

Netwerk

Een greep uit het netwerk van Jobcoach Ben

Jobcoach Ben

Meer informatie nodig? Heeft u een vraag? Stuur dan een bericht: